technologie - fightwear | SMMASH

technologie - fightwear

FLOTT ELASTITET

Takket være en moderne holdning har vi klart å skape et uvanlig material som kjennetegnes med flott fleksibilitet. Utført ved hjelp av nyest NANO – teknologi er to ganger tynnere og to ganger sterkere enn tradisjonell tekstil. Den tilpasser seg ideell til anatomisk bygging av kroppen, og jobber sammen med den for å oppnå maksimale treningseffekter.

 

.

 

 

ANDRE HUD

Dersom termoaktivklær skal fungere korrekt, bør de passer ideell tett til kroppen. Bare da kan de realisere oppgavene sine: beskytte kropp, begrense ikke bevegelser og samarbeide med hud og muskler. Takket være material SMMASH Nano-Stretch er klærne våre lette, myke og behagelige ved berøring, og deres perfekt tilpassete konstruksjon gjør inntrykk av ”den andre huden”.

AKTIV TEMPERATURREGULERING

Vi vet nøyaktig hvor viktig rolle i en korrekt funksjonering av sportsmenns kropp spiller en prosess av termoregulering, det vil si evne til å vedlikeholde varm på et riktig nivå. Forskninger viser at best temperatur for kroppen, som sikrer høy effektivitet under øvelser, utgjør 37 grader. Men det er ikke lett å vedlikeholde av temperaturen på slikt nivå under treningen. Organismen ofte overoppheter seg eller kjøler seg for mye, og dermed senker dens effektivitet. Takket være en teknologi av tredimensjonalt fletting har vi oppnådd en aktiv regulering av kroppens temperatur som er nødvendig under variert styrketrening. Klær basert på denne løsningen sikrer organismen en fast varm komfort. 

 

PERFEKT PUSTING

Takket være en korrekt konstruksjon av fibre og flerlags struktur puster material SMMASH Nano-Stretch ikke bare perfekt, men den også tørkes mye fortere enn hud, og dermed reduserer den risiko for skrubbsår eller andre mekaniske skader. Uten tvil er overdreven svetting en av problemer som oppstår under intens fysisk innsats. På grunn av fuktighet kjøler seg organismen bestemt fastere enn i tørke forhold. For å forhindre denne prosessen har vi skapt et system som effektiv samler svett fra hudens overflate, og deretter transporterer den ved hjelp av små intelligente kanaler til et ytre materiallag – takket være dette forblir huden lengre tørk. 

                                                                                                                                                                                     

Velcro borrelås

Borrelås med høyest kvalitet, utført fra syntetisk harpiks – takket være dette sikrer dens konstruksjon fantastiske egenskaper. Den kjennetegnes med holdbarhet, styrke av forbindelse og samhold av små kroker. Begge sider har blitt prosjekter til mange sikler av å knappe opp og igjen. Til og med etter multippel vask vil kroker ikke forandre formene sine, dermed gir de en garanti på 10 000 lås.

.
 

ANTIBAKTERIELL TEKNOLOGI

Intens fysisk innsats er selvsagt koblet til for stor svetting, og den kan føre til dannelse av en ubehagelig lukt. Men i motsetning til det som mange tror er det ikke svett som ligger i grunnen til dette fenomenet, men bakterier som bryter ned fett og proteiner utskilte av talgkjertler. Teknologien vi har brukt er basert på en kombinasjon av fibrer med sølvioner som er et naturell bakteriedrepende middel. Den la stoppe aktiviteter av bakterier på hudens overflate i en betydelig grad, og dermed nøytraliserer den ubehagelig lukt. 

SPIDER’S STEEL

Edderkopps tråd fascinerer og inspirerer mennesker helt fra antikken. Den er flere titalls ganger tynnere enn menneskets hår, dens holdbarhet samsvarer kevlar og den kan øke lengden sin om 40 % uten løsriving. Edderkopps evne til å produsere material sterkere enn stål og mer elastisk enn nylon har ført til at både denne prosessen og selv tråden har blitt et objekt av interesse til mange forskere. Moderne mekaniske og biokjemiske analyser av edderkopps fibrer har inspirert oss til å skape en revolusjonær teknologi Spider’s Steel. Takket være den har vi fått en tråd 2,5 ganger sterkere og 140 % mer motstandsdyktig mot materialskader enn tradisjonelle fibrer brukte i produksjon av termoaktivklær. 

 

BIO COLOR INTENSE

Alle våre grafikker plasserer vi på klær ved bruk av en moderne fargingsmetode basert på sublimasjon av malings nanopartikler. Det er en presis teknikk av trykk i fult farge, som omfatter varmpressing av maling direkte til materialet. Takket være dette får vi farger 40 % mer intense enn tradisjonelle produkter. Fordi vi bruker bare økologiske vannmalinger, som ikke innebærer verken tungmetaller eller løsemidler, er fargingsmetoden vi bruker helt trygg for barn og allergiker. Den er utført ved bruk av teknikk av sublimasjonstrykk, som kjennetegnes med presis og muliggjører å oppnå høyt trykkvalitet. Trykket er utført ved hjelp av et spesielt blekk på transferpapir, og deretter overføres den på tekstil i forhold med høyt trykk og temperatur. Den bindes med tekstilen på et molekylært nivå. Grafikken plassert med denne teknikken kjennetegnes med intensitet av farge og motstand mot slitasje og værforhold. 

Firedoblet elastisk søm.

Den forbedrer bestandig materials holdbarhet og beskytter den mot overdreven strekking. Et elastisk søm reduserer også en mulighet av skrubbsår og skade på hudens overflate. Den irriterer ikke huden og gir et inntrykk av myk tekstil. Den er praktisk uhåndgripelig og usedvanlig sterk, og det gjør at materialet kan overleve de mest ekstreme situasjoner. 

 

TermoPerformance material .

Takket være en korrekt konstruksjon og fiberstruktur kan den vedlikeholde fast kroppstemperatur. Den har også evne til en effektiv absorpsjon av svett fra huden – derfor er den tørr til og med ved intens fysisk innsats. Et spesielt system basert på at små intelligente kanaler transporterer fuktighet til et ytre materiallag, og takket være dette forblir muskler varme, og kroppen tørr under treningen. 

6-panel konstruksjon

Det er en nytenkende metode som sammenkobler forskjellige fragmenter av materiale med hverandre, slik at de passer ideell til kroppen. Slik løsning gir fullstendig bevegelsesfrihet og høyest komfortnivå. Materialet plassert i seks - panel strukturen i forbindelse med tillegg av syntetisk fiber forhindrer deformering og gliding klær fra kropp under trening eller kamp, og i tillegg beskytter den tekstilen mot deformering etter vask også.