Om Oss | SMMASH

Om Oss

SMMASH - fra lidenskap til idrett og forretningsvirksomhet


Blant alle ord som kan beskrive hva SMMASH er, bare ett synes til å være passende – et team. Vi unngår ikke ordet firma, men vi foretrekker å se på oss selv som et harmonisk team av mennesker med felles lidenskap til sport og forretninger. Takket være denne stillingen basert på lidenskap og engasjement har vi blitt til en verdenskjent produsent og distributør av personlige treningsklær, klær tilegnet ekstreme sport. Vi lager våre produkter med tanke på mennesker, deres behov og personlighet. 

 

Fra Europas hjerte

Alt begynte i 2010 i sentrum av den øst-europeiske tekstilindustri byen Łódź. Det var en tid da Blandede Kampsporter ble populære i Polen og i utlandet. Det ble flere og flere sportsklubber og sammen med dem økte behovet for de rette klærne. Desverre var klesmarkedet ikke i stand til å oppfylle kravene som de ekstreme sportene hadde satt. Klærne tilgjengelige på den tiden var en billig import fra Østen i dårlig kvalitet. Vi som aktive tilhengere av kampsporter forstod hvor problemet lå . Som forretnigsmenn bestemte vi oss for å løse det. På denne måten oppstod ideen om å stifte en klesproduksjon her i Europas hjerte . En produksjon som ville gi sportsmenn treningsklær av høyeste kvalitet. 

Ideen ble til selskapets misjon

Basert på de erfarne idrettsutøvernes vurderinger og behov , begynte vi å produsere klær, som bestod alle tester og harde treninger samtidig som de ikke mistet noe av sine kvalitetstrekk. Etter hvert har kundene gjort oss bevisste at kvalitet ikke er alt. MMA teamene som dannet seg naturelt og fort , trengte en passende visuell identifikasjon for å understreke sin unikhet: egen logo, egen www side og personlige treningsklær. Dette ene ordet forvandlet vår idѐ til en livsmisjon.: Utstyre hver sportsmann med personlige treningsklær av beste kvalitet! 

Først har man et mål – å være den beste. Etterpå er det strev og slitsomt arbeid. Til slutt kommer effekten – seieren. 

I løpet av 4 år har vi fått tillit fra over 2 000 sportsklubber over hele verden. Vi har utført over 10 000 grafiske prosjekter for dem. Vi har kledd over 5 000 spillere i klær med kallenavn eller uttrykk motiverende til kamp. Vi har produsert spesielle utgaver for over 700 sportsarrangementer! Takket være hardt arbeid har vi blitt den mest erfarne og den beste europeiske produsenten av personlige treningsklær for klubber og MMA spillere...... men for oss var det bare selve begynnelsen! 

Nye utfordringer

Å være den beste er et engasjement, det er en stadig prosess av selvutvikling. Suksessene og annerkjenelsen vi har fått i produksjon av klær for klubber og MMA spillere har motivert oss til å gå videre – følge strømmen! Ved å ta andre utfordringer , hvilke er nødvendige for en utvikling, har vi åpnet oss for andre disipliner innen ekstreme sportsgrener: crossfit, rugby, hokej, triathlon, sykkelsporter og mange andre. Vi har utvidet vårt team med nye spesialister, utviklet våre egne teknologier og innført nye løsninger i produksjonen. Alt dette har vi gjort og gjør det fortsatt for DERE fordi vi vet at ekstreme behov trenger ekstreme løsninger! 

 

Med idretts hilser, 

Piotr Sobczak og Bart Gryndzia
grunnlegere av SMMASH.