For klubben | SMMASH

For klubben

Samarbeid med klubber 

 

Hver idrettsklubb er først og fremst et usedvanlig fellesskap av folk knyttet sammen av en ide om forbedring. Dette er folk som jobber hardt, ikke bare for sine egne suksesser, men også for klubbens berømmelse.

 

I våre dager behøver et klubbmerke en visuell identifisering for å bli sterk og gjenkjennelig. Dette kan være en logo, en nettside og klær som fremhever både individuell karakter og selve klubben.

Vi ønsker å invitere til et samarbeid med alle klubber som ønsker å forbedre sitt image.

 

Smmash produserer og distribuerer personlige treningsklær som er anerkjent over hele verden. Produktene våre blir skapt med fokus på individuelt behov og personlighet.

 

Hos oss:

  • Vi starter produksjonen for ett plagg

  • engrospriser

  • tidspunktet fra bestilling til levering vil være mellom 7-14 dager

 

Vi utgjør gratis grafiske prosjekter også. Det er nok dersom du vil sende oss en logo av klubben din lagret som en vektorfil (CorelDraw - .cdr, Adobe Ilustrator - .ai, .eps eller pdf) og våre designere vil i løpet av 3 dager skape visualisering av klær for deg. På forespørsel kan vi kostnadsfritt plassere etternavn eller idrettsutøvers tilnavn på hver bestilt stykke også. Det er viktig å legge merke til at ved neste bestillinger for en ny sesong vil du ikke løse tidligere oppnådde rabatter.

Alle våre produkter inkluderes en garanti på 12 måneder. Vi vil utstyre deg i best personalisert treningsklær med høyest kvalitet på markedet! 

 

VÅRE PROSJEKTER: